Nyinflyttad

BRF Röda Ugglan

Nyinflyttad?

VÄLKOMMEN TILL BRF RÖDA UGGLAN!


Styrelsen och övriga medlemmar i Bostadsrättsföreningen Röda Ugglan önskar Dig hjärtligt välkommen till Mittvägen! Här följer lite information om vår bostadsrättsförening. Som Du vet är vi alla medlemmar i bostadsrättsföreningen och behöver hjälpas åt för sköta föreningen och att hålla nere månadsavgifterna. Att vårda fastigheten och föreningen är kanske speciellt viktigt med en fastighet som har mer än 100 år på nacken. Vi hoppas att även Du skall finna det givande att engagera Dig för föreningens bästa. Vi har även en hemsida, http://www.rodaugglan.se, som vi uppdaterar löpande.

 

Styrelsen

Styrelsen består av 4 ordinarie styrelseledamöter och 3 suppleanter. Bifogat finner Du information angående styrelsen. Styrelsen kontaktas helst via mejl: styrelsen@rodaugglan.se

 

Utöver styrelsemedlemmarna har bostadsrättsföreningen 2 person som är ansvarig för valberedningen; Lars Andersson och Margaretha Bergman.

                                                                                                                                  

Gemensamhetslokalen

I mitten av huset, under valvet, finns föreningens gemensamhetslokal. Den har inretts till en övernattnings/festlokal, och kan hyras av föreningens medlemmar. Bifogat finner Du mer information om gemensamhetslokalen.                                                 

 

Uthyrning av förråd

Det finns ett antal extra förråd som går att hyra vid behov. Kontaktperson är Catarina Niklasson Schöön, port J, e-post: catarina.niklasson@icould.com.       

 

Uthyrning & uppsägning av garageplatser

Garageuthyrning sker separat från lägenhetsöverlåtelser. Observera därför att i samband med flytt måste garageplatsen sägas upp separat och köparen måste även kontakta föreningens garageansvariga för ev. övertagande av platsen.

Information om kontaktperson för garagefrågor finns på www.rodaugglan.se/parkera.

 

Besöksparkeringar

Besökare är välkomna att använda våra gästparkeringar, som är markerade med ”besökande”. Dessa platser bevakas av ett parkeringsbolag, och besökande ombeds därför använda den betalningsautomat som är placerad vid dessa platser.

 

Skyltar till brevlåda & tidningshållare

Kontaktperson för införskaffande av skyltar till brevlåda/tidningshållare samt uppdatering av listor i portarna är Cecilia Zadig  och Anna Dahl båda i port E.

 

Ordningsregler

Information finner du under "Ordningsregler" på vår hemsida.

Felanmälan

Information finner du under "Felanmälan" på vår hemsida.

 

Försäkring, TV, bredband & telefoni

Bredband (500/50), TV (bas) och telefoni från Tele2 i avgiften till föreningen.

 

Ombyggnad

Om Du planerar att göra någon ombyggnad i Din lägenhet, v.g. notera att vissa ombyggnadsåtgärder kräver styrelsens godkännande. Kontakta gärna styrelsen om Du är osäker samt mer information finner du under "Ska du renovera?" på vår hemsida.

 

Avslutningsvis: Styrelsen gärna tar emot information från Dig om eventuella frågor/förslag Du tycker borde diskuteras, samt övriga tankar och synpunkter gärna hur vi tillsammans kan göra vår förening och vår fastighet ännu bättre.

 

Vi hoppas att Du ska trivas tillsammans med oss på Mittvägen!

 

Med vänlig hälsning,

Styrelsen  

Brf Röda Ugglan

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Hjärtstartare

Styrelsen har införskaffat en hjärtstartare till bostadsrättsföreningen Röda Ugglan.
Den är placerad mitt i huset, i uppgång G till vänster i trapphuset när man kommer in genom porten. Den är redo för användning dygnet runt.