Boka/Hyr lokalen

BRF Röda Ugglan

Gemensamhetslokalen


Gemensamhetslokalen BRF Röda Ugglan
Gemensamhetslokalen är en övernattningslägenhet/festlokal. Det är möjligt att hyra lokalen för en billig penning. Nedan finner Du information om vad som gäller.


Ansvariga kontaktpersoner:
Marita Andersson, port J
Eric Agestam, port G


E-mail: Lokalen@rodaugglan.se. Endast frågor angående lokalen och dess rutiner tas emot via mail, bokning sker enligt nedan:


 • Vad kostar det att nyttja lokalen?
  För Brf Röda Ugglan kostar det 300kr per dygn att hyra lokalen, för Brf Berguven och Brf Stensötan kostar det 400kr per dygn. De pengar som föreningen får in via uthyrningen av lokalen kommer i första hand att användas för det löpande underhållet.

 • In- och utcheckning kl 12:00  
  Du som bokat lokalen får hämta nyckeln i nyckelboxen i port G, till vänster om brevlådorna en trappa ner, samma dag som du önskat hyra lokalen. Koden till nyckelboxen, samt portkoden för de som ej är boende i BRF Röda Ugglan, skickas till er via e-post dagen innan uthyrning. In- och  Utcheckning skall ske senast klockan 12.00 om inget annat är överenskommet. Vid utcheckning returneras nyckeln till nyckelboxen.
   


Första gången man går in i kalendern måste ett konto skapas, antingen loggar man in via Google/Facebook eller så skapar man enkelt ett konto på boka.se.

För att göra en bokning klickar man på önskad dag och denna ruta dyker upp där man fyller i information:


Då bokningen är skapad får ni, och vi, ett bekräftelsemail med era uppgifter. • Betalning
  Betalning sker via ett konto till Handelsbanken. Kontonumret är 6904 – 990 269 868. Ange namn och bokningsdatum vid betalning. Pengarna ska finnas på kontot senast dagen innan vistelsen i lokalen påbörjas. Föreningen genomför inte återbetalningar vid avbokning. 

 • Hur många personer kan övernatta?
  4 personer. Det finns två enkelsängar och en bäddsoffa för två personer. 

 • Städning
  Lokalen skall lämnas i samma skick som vid incheckningen. Om detta ej uppfylls utgår en städavgift för boende på Mittvägen som hyrt lokalen. Det finns tillgång till städmaterial i lokalen. 

 • Sängkläder
  Kudde och täcken finns, men däremot så måste man själv ta med sängkläder.

 • Hur många dygn får jag boka lokalen?
  En och samma person/lägenhet får maximalt hyra lokalen 5 dygn i rad. Detta för att undvika att vi får ”permanenta” inneboende i lokalen. 

 • Om något går sönder eller försvinner?
  Boende på Mittvägen som hyr lokalen är ytterst ansvarig för sin/sina gäster och skulle inventarier försvinna eller gå sönder (som inte är naturligt slitage) under hyrestiden så är det boende på Mittvägen som är ersättningsskyldig. Detta gäller även för boende i övriga bostadsrättsföreningar.

Regler för nyttjande av gemensamhetslokalen!
Det har framkommit att de bostadsrättsinnehavare som bor i närheten av lokalen har påverkats markant, framför allt då det varit fest i lokalen. Detta beror på att ljudisoleringen i lokalen inte riktigt håller måttet. Detta innebär att det skall vara tyst i lokalen senast klockan 22.00 på dag mot vardag och 23.00 på dag mot helgdag. Vi ber alla som hyr lokalen att respektera denna regel. Om det skulle visa sig att denna regel inte efterföljs kommer det innebära att lokalen i framtiden endast kommer att vara en övernattningslokal.


Vi önskar er en trevlig vistelse i vår uthyrningslokal!

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Hjärtstartare

Styrelsen har införskaffat en hjärtstartare till bostadsrättsföreningen Röda Ugglan.
Den är placerad mitt i huset, i uppgång G till vänster i trapphuset när man kommer in genom porten. Den är redo för användning dygnet runt.